AK Parti Grup Başkanvekili Turan: Mafya ile AK Parti en son bir araya gelecek iki kavramdır

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa çözüm üretilmesi, oluşan kirliliğin önlenmesine yönelik, "Marmara Denizi’ndeki Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu" kurulmasına dair hazırlanan önergenin, yarın tüm partilerle değerlendirip Meclis'e verilmesini, Perşembe günü de görüşmenin yapılmasını hedeflediklerini açıkladı. Turan ayrıca, 'Biz, bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hatalarımız varsa temizleriz, gereğini yaparız. Kaldı ki mafya ile AK Parti en son bir araya gelecek iki kavramdır." değerlendirmesinde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AK Parti Grup Başkanvekili Turan: Mafya ile AK Parti en son bir araya gelecek iki kavramdır

Turan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bu hafta Genel Kurulda İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerinin yapılacağını anımsattı.

Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa çözüm üretilmesi, oluşan kirliliğin önlenmesine yönelik "Marmara Denizi’ndeki Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu" kurulmasına dair hazırlanan önergenin görüşülmesinin planlandığını belirten Turan, "Araştırma Komisyonumuzun, tüm partilerimizle değerlendirip, yarın Meclis'e verilmesini, perşembe günü de görüşmenin yapılmasını hedefliyoruz." bilgisini paylaştı.

Tüm partilerin konuya ilişkin kanaatlerini almak istediklerini dile getiren Turan, "Bu sorunu araştırmak, sebeplerini bulmak, çözüm önerilerini değerlendirmek hepimizin görevi. Mavi Vatan diye adlandırdığımız denizlerimizin korunmasında tüm partilerin ortak hareket etmesinde büyük fayda olduğu kanaatindeyim." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER