Tottenham maçında kaleler 5 cm kısa çıktı

İngiliz ekibinin kalecilerinin fark etmeleri üzerine ortaya çıkan kısalık, karşılaşmadan önce düzeltildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tottenham maçında kaleler 5 cm kısa çıktı

UEFA Avrupa Ligi’nde önceki gün Tottenham’ın deplasmanda Shkendija’yı 3-1 yendiği UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı.

İngiliz ekibinin kalecileri Hugo Lloris ile Joe Hart, ısınma sırasında kalenin 5 cm kısa olduğunu fark etti. Kalecilerin durumu teknik direktör Jose Mourinho’ya bildirmesi üzerine Portekizli çalıştırıcı kaleleri bizzat kontrol etti ve kısa olduğunu tespit etti. Daha sonra olay hakem Ali Palabıyık’a iletildi. Palabıyık da stat görevlilerine uyararak, maç başlamadan kale direklerinin normal yüksekliğe getirilmesini sağladı. Mourinho maç sonu açıklamasında konuyla ilgili olarak, “Kaleci değilim ama kollarını açtığımda uzanabiliyordum, farkı anladım. UEFA delegelerini çağırdık ve kale ölçüldüğünde boyunun 5 cm kısa olduğu gördük. Nizami ölçülere getirilmesini istedik” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER