Milli Savunma Bakanı Akar'dan kritik görüşme! 'Birçok konuyu konuşma fırsatı bulduk'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer ile görüştü. Gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Akar, "Sayın Bakan ile çok samimi, yapıcı görüşmemiz oldu. Hem iki ülke hem de NATO ve AB çerçevesinde güvenlik ve savunma konuları başta olmak üzere birçok konuyu konuşma fırsatı bulduk" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli Savunma Bakanı Akar'dan kritik görüşme! 'Birçok konuyu konuşma fırsatı bulduk'

Bakan Akar, resmi ziyarette bulunduğu Berlin'deki Savunma Bakanlığında askeri törenle karşılandı. Akar, Asker Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu. Anıt'taki törenin ardından Bakan Akar, tören kıtasını selamlayarak Savunma Bakanlığı binasına geçti. Burada iki ülke ulusal marşlarının çalınmasının ardından Akar ve Karrenbauer baş başa görüştü. Görüşmenin ardından Akar ve Karrenbauer, çekilen hatıra fotoğrafının ardından kısa birer açıklama yaptı.

'BİRÇOK KONUYU KONUŞMA FIRSATI BULDUK'

Gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Akar, "Sayın Bakan ile çok samimi, yapıcı görüşmemiz oldu. Hem iki ülke hem de NATO ve AB çerçevesinde güvenlik ve savunma konuları başta olmak üzere birçok konuyu konuşma fırsatı bulduk" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER