için kaldı

Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalar! Mesut Özil...

Atakaş Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza, Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, "Üst düzey bir ligde oynamayı, Hatay’ın beni keşfetmesiyle sağladım. Galatasaray’dan arkadaşım Lemina üzerinden iletişim kurduk. Bu kadar çok gol atacağımı ise hayal etmiyordum". dedi. Gabonlu forvet, "Süper Lig’in büyük takımlarında oynayacak kapasiteye sahibim. Sol ayaklı olduğu için Messi hayranıyım. Zor olduğunun farkındayım ama en büyük hayalim Barcelona’da oynamak." ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalar! Mesut Özil...

Bordeaux kulübünden kiralık olarak geçen sezon Portekiz 2. Lig ekibi Feirense’de forma giyen Aaron Boupendza, ayrıca Fransa’da 3. ve 2. liglerde oynadı. O ana kadar kimsenin tanımadığı 24 yaşındaki Gabonlu forvet, Süper Lig’e damgasını vurarak 19 maçta 15 golle krallık koltuğuna oturdu. İşte Hatay’ın yıldızının açıklamaları;

‘Babamı örnek aldım’

Futbolculuk kariyerin nasıl başladı?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER