Chloe Zhao, Marvel filmi Eternals hakkında konuştu

Oscarlı yönetmen Chloe Zhao, Marvel filmi çekmenin kendini niye heyecanlandırdığını açıkladı. Ünlü yönetmen, 'Birilerini o dünyaya yerleştiriyorsun ve birbirleriyle asla tahmin edemeyeceğin bir kimya yaratıyorlar. Bu beni heyecanlandırıyor' dedi.

POSTA POSTA
Chloe Zhao, Marvel filmi Eternals hakkında konuştu

Nomadland'le Oscar'da En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Chloe Zhao, yönetmen koltuğuna oturduğu Marvel filmi Eternals'ın kendisini en çok hangi açıdan heyecanlandırdığını açıkladı. Independent Türkçe'nin aktardığına göre Zhao, "Bir dünya inşa etmeyi seviyorum. Birilerini o dünyaya yerleştiriyorsun ve birbirleriyle asla tahmin edemeyeceğin bir kimya yaratıyorlar. Bu kimyayla ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bu beni heyecanlandırıyor." dedi.


Zhao, merakla beklenen yapıma duyduğu coşkuyu daha önce de dile getirmişti:


Chloe, Eternals'ta bilimkurgu ve fantastik gibi film dallarını bir potada eritme isteğiyle yola çıktığını ifade edip "Heyecan vericiydi" de demişti.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER