Tutuklanan "Tosuncuk" cezaevine konuldu

Çiftlik Bank kurucusu ’Tosuncuk’ olarak bilinen Mehmet Aydın, mahkemenin tutuklama kararının ardından adliyeden çıkarılarak, Maltepe Cezaevine götürüldü.

POSTA POSTA
Tutuklanan "Tosuncuk" cezaevine konuldu

Brezilya’da yetkili makamlara teslim olan ve Türkiye’ye getirilmesinin ardından ve 4 günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye çıkarılan

Çiftlik Bank kurucusu ’Tosuncuk’ olarak bilinen Mehmet Aydın, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "Tacir veya şirket yöneticileriyle kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklandı. Mahkemenin tutuklama kararının ardından saat 21.00’De adliyeden çıkarılan Aydın, Maltepe Cezaevi’ne götürüldü.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER