Aaron Boupendza için Fenerbahçe konuşulurken İngilizler transfer bombasını patlattı! Tam 7 takım...

Hatayspor'un golcü futbolcusu Aaron Boupendza'nın gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu olmaya devam ederken İngiltere'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aaron Boupendza için Fenerbahçe konuşulurken İngilizler transfer bombasını patlattı! Tam 7 takım...

Spor Arena Dış Haber | Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza için birçok takım transfer yarışında. Devre arası transfer döneminde Rus ekibi Krasnodar'dan teklif alan Gabonlu forvet, Rusya'ya gitmek istemeyip Hatayspor'da kalmıştı.

İngiliz basını ise adı Fenerbahçe ile de anılan Aaron Boupendza'nın tam 7 İngiliz takımı tarafından istendiğini belirtti.

Haberde Premier Lig takımları Tottenham, Leicester, Crystal Palace, Brighton, Wolves, Newcastle ve West Ham'ın Boupendza'nın peşinde olduğu kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER