için kaldı

Fatih'te tarihi camide yangın paniği

İstanbul Fatih'te tarihi Hoşkadem Camii'nde yangın çıktı. Elektrik kablosundan çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih'te tarihi camide yangın paniği

Fatih Kemal Paşa Mahallesi Bukali Dede Sokak'ta bulunan tarihi Hoşkadem Camii'nde, saat 13.30 sıralarında, caminin imam odasında bulunan elektrik kablosundan yangın çıktı. Fatih Sultan Mehmet'in Sekbanbaşısı Hoşkadem Ağa tarafından yaptırılan ve yapımına 1456 yılında başlanan 5 asırlık camide çıkan yangın, paniğe neden oldu. Camiden duman çıktığını gören esnaflar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. 

Fatih'te tarihi camide yangın paniği - Resim : 1

Yangını gören bir esnaf, "Camiden dumanlar çıktığını gördük. Esnafların hepsi dışarıya çıktı. İtfaiyeyi aradılar. İtfaiye de yangını söndürdü. Tarihi bir cami" dedi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER