Sürüş Akademisi ile kaza riskini minimuma indirecek

Groupama Sigorta, Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı güvenli sürüş tesisinin yer aldığı Intercity İstanbul Park’ta ‘Groupama Sürüş Akademisi’ni başlatıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sürüş Akademisi ile kaza riskini minimuma indirecek

Intercity İstanbul Park’ta Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson ve Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’ın imzalarıyla hayata geçirilen projede; güvenli sürüş eğitimi ile Groupama Sigorta; kasko sigortalılarının yalnızca kaza veya hasar anında değil olası kazaların önüne geçmek için de her zaman yanlarında olduğunu vurguluyor. Türkiye’de her yıl yaşanan trafik kazaları, can ve mal kaybına sebep olurken kazaların yüzde 88’i sürücü hatasından kaynaklanıyor. Groupama Sigorta kasko sigortalılarının ve ailelerinin; trafikte daha güvenli seyahat edebilmeleri için Groupama Sürüş Akademisi ile hazırladığı eğitim programında riskleri minimuma indirmeyi ve trafik kazaları konusunda bilinç oluşturmayı amaçlıyor.

AİLELERİ KAZALARDAN KORUMAYI HEDEFLİYORUZ

Groupama Sürüş Akademisi’yle ilgili görüşlerini aktaran Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson; “Groupama Sigorta olarak bu anlaşmayı imzalamak bizi mutlu etti çünkü artık Türkiye’de yollar daha güvenli olacak. Kaza durumunda kasko sigortalımıza hasar ödemesi yapmakla yetinmiyor; her yıl yüzlerce cana mal olan kazaları önlemek amacıyla harekete geçiyoruz. Kasko branşında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak; sigortalılarımıza zor yol koşullarında araç kullanırken uygulayacakları teknikleri öğreterek onları; ailelerini ve toplumu kazalardan korumayı hedefliyoruz. Adı üstünde bu bir Akademi. Sürücü kursu değil. Burada çok özel ve teknik bilgiler uygulamalı olarak veriliyor. Intercity ile partner olmak bizim için çok iyi, çünkü aynı dili konuşuyoruz. Groupama Grubu; bu alandaki deneyimini uluslararası arenada öncelikle Groupama Türkiye’ye aktaracak” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER