Polis memuru fark etti, 6 yavru köpek donmaktan kurtuldu

Iğdır'da gölde donmak üzere olan 6 köpek yavrusu, polis memurunun dikkati sayesinde kurtarıldı. Yavrular barınakta tedaviye alınırken, barınaktaki dişi bir köpek ise 6 yavruya annelik yapıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Polis memuru fark etti, 6 yavru köpek donmaktan kurtuldu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan soğuk hava, hayvanların yaşamını da olumsuz etkiliyor. Sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Iğdır'da, arkadaşları ile Karasu'ya balık tutmaya giden bir polis memuru, göl kenarında donmak üzere olan 6 köpek yavrusunu fark etti.

Polis memuru fark etti, 6 yavru köpek donmaktan kurtuldu - Resim : 1Henüz birkaç günlük oldukları tahmin edilen köpekler, ihbarla gelen belediye görevlilerine teslim edildi. Iğdır Belediyesi hayvan barınağına getirilen yavru köpekler, önce battaniyelere sarılarak ısıtıldı sonra da süt verilerek tedaviye alındı. Barınaktaki dişi bir köpek ise 6 yavruya annelik yapıyor.

Polis memuru fark etti, 6 yavru köpek donmaktan kurtuldu - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER