Çığ riski yüzünden kapatılan Van- Bahçesaray yolu, ulaşıma açıldı

VAN'da etkili olan kar yağışı sonrası çığ riski nedeniyle ulaşıma kapatılan Van- Bahçesaray yolu, ekiplerin 1 haftalık temizleme çalışmasının ardından yeniden açıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çığ riski yüzünden kapatılan Van- Bahçesaray yolu, ulaşıma açıldı

Çığ riski yüzünden kapatılan Van- Bahçesaray yolu, ulaşıma açıldı - Resim : 1Van'da geçen hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok yerleşim yerinin yolu, ulaşıma kapandı. Van Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Karayolları karla mücadele ekipleri, kapanan yolların açılması için günlerce çalışma yürüttü. Van- Bahçesaray yolu da 22 Aralık'ta çığ riski nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bahçesaray'da ulaşım ise Hizan yolu üzerinden sağlandı. Zaman zaman çığ düşen yol, ekiplerin 1 haftalık yol temizleme çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER