Süper hücre İstanbul'da

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önceki günkü uyarısının ardından dün İstanbul’u ‘süper hücre’ vurdu. Önce kentin üzerini kara bulutlar kapladı. Ardından gök gürültü sağanak başladı, bazı bölgelerde de dolu etkili oldu. Çatalca’da ve Büyükçekmece-Hadımköy bölgesinde ise hortum oluştu. Özellikle boğaz çevresindeki ilçelerde hayat felç oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper hücre İstanbul'da

Günlerdir yapılan uyarılar dün karşılık buldu, İstanbul korku dolu bir gün yaşadı. Bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi su basan evlerinden zorlukla kurtarıldı. Caddeler oluşan su birikintileri nedeniyle nehre döndü. Birçok araç yollarda mahsur kaldı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı. Süper hücre İstanbul'da - Resim : 1

ESENYURT 1272. SOKAK

Esenyurt 1272. sokak ise İstanbul’da dün kabusun yaşandığı yer oldu. Sokaktaki bir binada kardeşiyle mahsur kalan, yabancı uyruklu Ahmed Ş. (31) kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kardeşinin sağlık durumu ise iyi. Aynı sokakta 36 numarada yaşayan Suriye uyruklu bir ailenin 2, 3 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğu ise itfaiye ve AFAD tarafından son anda kurtarıldı. Valilik çocukların sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. 1272. Sokak’taki eğime dikkat çeken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, “Bu sokakta bodrumda yaşama izin vermeyeceğiz, konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz” açıklaması yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER