Activison, Warzone hilelerine karşı yeni önlem alıyor

Warzone’da devamlı olarak hile yapanlara karşı yeni önlemler onaylandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Activison, Warzone hilelerine karşı yeni önlem alıyor

Activision, sürekli olarak hile yapmaya devam eden kişilere donanım yasaklaması uyguladığını açıkladı. Bu sayede Call of Duty: Warzone hilecilerinin üstesinden gelmeyi amaçlıyorlar.

Warzone oyuncuları uzun bir süredir hilecilerin oyunda büyük bir çoğunlukta bulunduğunu ve Activision’un bu konudaki uğraşlarının gerekeni yapmaya yeterli olmadığını savunuyor. Buna neden olan başlıca sebeplerden bir tanesi hilecilerin hesapları yasaklamaya uğradıktan sonra tamamen ücretsiz bir şekilde yeni bir hesap açıp oyuna geri dönebiliyor olmasıydı.

Donanım yasaklamaları, hilecilerin yeni bir hesap açsa bile aynı bilgisayar veya aynı konsol üstünden oynamalarını engelliyor. Bu da atlatması en zor olan cezalardan biriyle karşı karşıya olduklarını gösteriyor. Yeni bir bilgisayar veya konsol alma zorunluluğu hilecilere pahalıya mâl olacağı için bu eylemlerini devam ettirmelerini zorlaştıracaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER