Bengü'nün bebeğinin adını açıkladı

Şarkıcı Bengü kızı zeynep'ten sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Bengü, önceki gün bir AVM'de gazetecilerle sohbet ederek soruları yanıtladı.

GASTE24 GASTE24
Bengü'nün bebeğinin adını açıkladı

Şarkıcı Bengü, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı, hamilelik sürecinden ve çocuğunun adından bahsetti.
Oğluna isim olarak eşi Selim Selimoğlu'nun adını vermeyi düşündüklerini söyleyen Bengü, "İsim olarak soyadımız Selimoğlu olduğu için 'Junior Selim' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum bunu da Selim'e bıraktık" ifadelerini kullandı.
İkinci kez anne olacağını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu ve şimdi de hamilelik sürecinin rahat geçtiğini söyleyen şarkıcı, aşerme ile ilgili soruya, "İkinci çocukta daha çok olur dediler ama oğlum iyi bakıyor annesine. Şu ana kadar aşerme gibi bir durum olmadı" cevabını verdi.2018 yılında Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü'nün bu evlilikten Zeynep adında bir kızı bulunuyor. 4.5 aylık hamile olan ünlü şarkıcı, önümüzdeki aylarda ikinci kez anne olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER