Nihat Özdemir 'Yeter artık' deyip duyurdu: Yasak geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, bakımsız saha zeminleriyle ilgili maç yasağı getirileceğini duyurdu.

GASTE24 GASTE24
Nihat Özdemir 'Yeter artık' deyip duyurdu: Yasak geliyor

Beşiktaş'ın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-2 yendiği maçta siyah-beyazlı futbolcu Cenk Tosun'un sakatlanması sonrası saha zeminiyle ilgili tartışmalar yeniden gündeme oturmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, kötü zeminler konusunda alacakları önemli kararı açıkladı.

"Zemini kötüyse maç oynama yasağı gelecek"

Milliyet'ten Atilla Gökçe'ye konuşan Özdemir, "Erzurumspor maçında Beşiktaş’ın top tekniğini engellemek için sahayı sulamadıkları iddia ediliyor. Bu yıl bu olayları çok yaşadık. Artık kesin kararlar alıyoruz. Futbol Müsabaka Talimatı ile diğer yönetmeliklerde tüm kulüplere 'profesyonel uzman saha bakım ekipleri' kurma zorunluluğu getiriliyor. Tıpkı kaleci antrenörlüğü gibi bu da mutlak kurulması gereken kadro olarak kabul edilecek. Yeter artık! Türk futboluna yakışmayan statlarda, kötü zeminlerde maç oynatmayacağız. Stadın zemini kötüyse kulüplere orada maç oynama yasağı gelecek, maçları başka illere alınacak" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER