Valorant, yıldönümünü oyunculara hediye vererek kutluyor

Birinci yılı şerefine bir ay boyunca sürecek etkinlikler yolda.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Valorant, yıldönümünü oyunculara hediye vererek kutluyor

Valorant geçtiğimiz sene, pandeminin en yoğun olduğu dönemlerden 2 Haziran 2020 tarihinde yayınlandı. Böyle bir dönemde oyun yayınlamak ve oyuncuların ilgisini oyunda tutabilmek oldukça zor fakat Riot bunu mükemmel planlaması sayesinde başardı. Çıkışından bu yana birçok yeni ajan eklendi, düzenli olarak harita eklendi ve düzenleme, dengeleme güncellemeleri oyunu canlı tuttu. Geliştiriciler uzun vadede başarılı olacak bir platform yaratmayı başardılar, gelecekteki adımları herkes tarafından merakla bekleniyor.

Valorant bir yıllık süreç içerisinde kendini en popüler oyunlardan birisi konumuna getirmeyi başardı. Oyunun kitlesinden muhteşem derecede sevgi ve destek gören oyun, karşılık olarak yıldönümünü hayranlarına ücretsiz ödüller vererek ve yeni, benzersiz etkinliklere ev sahipliği yaparak kutlayacak. Valorant bu etkinliklerini Twitter üstünden duyurdu.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER