Trabzonspor adalet istiyor

Trabzon Barosu tarafından Göksel Gümüşdağ ve bazı TFF yetkilileri hakkında yapılan suç duyurusunda Gümüşdağ’ın bazı futbolcularla ilişkiler kurduğu, hakemlerden Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Mustafa Öğretmenoğlu ve Hüseyin Göçek’in manipüle edilecek maçlara atandığı iddia edildi

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor adalet istiyor

Trabzon Barosu, 21 Haziran’da yerel gazetelerde çıkan ‘her yol O’na çıkıyor’ başlıklı haberleri ihbar kabul ederek tarihi bir adım attı. Baro, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili Mehmet baykan, MHK üyeleri Oğuz Sarvan, Ünsal Çimen, Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, PFDK Başkanı aytaç yüksel ile Temsilciler ve Gözlemciler Kurulu Başkanı abdurrahman arıcı hakkında ‘örgüt kurmak ve 6222 sayılı yasaya muhalefet etmek’ iddiası ile Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

GÜMÜŞDAĞ TEHDİT EDİYOR

Özellikle Göksel Gümüşdağ hakkında önemli iddiaların yer aldığı suç duyurusunda, “Göksel Gümüşdağ’ın bazı futbolcularla ilişkiler kurduğu, yine hakemlerden özellikle halis Özkahya, Mete kalkavan, Mustafa Öğretmenoğlu ve hüseyin Göçek gibi hakemlerin manipüle edilecek maçlara tayin edildiği, Gümüşdağ’ın kendisini siyaseten güçlüymüş gibi göstererek spor camiası üzerinde bu gücünü tehdit olarak kullandığı anlaşılmaktadır” ifadeleri kullanıldı. Dilekçede daha sonra şampiyonluk yarışına etki eden bazı hakem kararlarından örnekler verilerek şöyle denildi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER