Beşiktaş'ın sakat golcülerinden bir kötü bir iyi haber!

Uyluk adalesinde kanama ve ödem bulunan Aboubakar 2 hafta yok. 90+4’te sakatlanıp çıkarılan Larin ise Kayseri maçında sahada olacak

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın sakat golcülerinden bir kötü bir iyi haber!

Spor Arena / İsmail ER - Sivas'ta 2 puanla birlikte 2 golcüsüne de kaybeden Beşiktaş’ta Aboubakar ile Larin’in durumları belli oldu.

Milli takımda sakatlandıktan sonra Kasımpaşa, Alanya., Erzurum ve Ankaragücü maçlarını kaçıran Kamerunlu oyuncu, Sivas’ta sahadaki yerini alırken devre sonunda sakatlanmış ve 2. yarıya çıkamamıştı. Kulüpten yıldız golcünün durumuyla ilgili yapılan açıklamada “Oyuncumuzun sağ uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kanama ve ödem bulgularına rastlanmıştır. Aboubakar´ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi.

KORKULAN OLMADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER