Son Dakika: Galatasaray'ın transferdeki yeni gözdesi Gaius Makouta!

Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Galatasaray'da Gedson Fernandes ve Etebo'nun kiralık sözleşmelerinin sona ermesiyle birlikte orta sahaya arayışlara başlayan sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcu Gaius Makouta'yı transfer gündemine aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'ın transferdeki yeni gözdesi Gaius Makouta!

Galatasaray'da seçim ve teknik adam belirsizliğine karşılık transfer çalışmaları ağır da olsa devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, 20 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme maçına çıkacak ve eksiklerini bir an önce kapatması gerekiyor.

A Spor'da yer alan habere göre; üstelik Gedson ve Etebo'nun da kiralık anlaşmaları sona erdi ve orta saha boşaldı. Daha önce de Belhanda gönderilmişti. Scout ekibinin analizleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın bonservisi Braga'nın B takımında bulunan Gaius Makouta ile ilgilendiği bildirildi.

CİMBOM İÇİN BASTIRIYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER