Mesut ve İrfan Can ilk 2 sırayı kimseye kaptırmadı

Ara transfer dönemine İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil transferi damga vurdu. 5 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında haber sitelerinde ve diğer basın organlarında Mesut Özil hakkında 28 bin 442 haber yansıdı. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın talip olduğu ve Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı İrfan Can Kahveci 14 bin 569 habere konu oldu.

GASTE24 GASTE24
Mesut ve İrfan Can ilk 2 sırayı kimseye kaptırmadı

Ara transfer dönemine İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil transferi damga vurdu. 5 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında haber sitelerinde ve  diğer basın organlarında Mesut Özil hakkında 28 bin 442 haber yansıdı. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın talip olduğu ve Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı İrfan Can Kahveci 14 bin 569 habere konu oldu. 

Medya takip kurumu Ajans Press, Süper Lig’de yer alan kulüplerin, ara transfer dönemindeki, medya karnesini açıkladı. Kurumun 5 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında, yazılı basın, televizyon kanalları ve online haber siteleri özelinde gerçekleştirdiği medya araştırmasında yer alan bilgilere göre, ara transfer dönemine damga vuran isim Mesut Özil oldu.

Transfer döneminde yazılı basın, televizyon kanalları ve online haber sitelerinde Mesut Özil hakkında 28 bin 442 haber yapıldı. 

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer etmek için kıyasıya yarıştığı ve Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan İrfan Can Kahveci ara transfer döneminde 14 bin 569 habere konu oldu.

Mustafa Cengiz'in "Evin oğlu" diye anlattığı, Galatasaray’a geri dönüş yapan Henry Onyekuru ise bu süreçte 8 bin 399 haberle adından söz ettirdi.

Transfer döneminde dört büyük kulüp arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Ancak en fazla transfer yapan Süper Lig ekibi ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı nedeniyle kadrosuna hiç oyuncu katamadı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER