Adıyaman'da okullarda öğretmen ve velilere aşı

ADIYAMAN İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen kampanya kapsamında; okullarda kurulan stantta öğretmen ve velilere aşı yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adıyaman'da okullarda öğretmen ve velilere aşı

Yeni ders yılının başlamasıyla birlikte Adıyaman'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan aşı ekibi Şehit Cem Özgül İlk ve Ortaokulu'ndaki bahçede stant kurdu. Oluşturulan stantta okula gelen ve aşı yaptırmamış olan öğretmen ve veliler aşılandı.

Mobil aşılama ekiplerinin okullardaki çalışmasına katılan İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, eğitim döneminde öğretmen ve velilere yönelik kampanya düzenlediklerini belirterek, "Okullarımızda henüz aşı olmayan öğretmenlerimiz, okul çalışanları, servis çalışanlarını, aynı zamanda öğrencilerimiz ile birlikte velilerimizi de buraya davet ederek aşılamayı planladık. Bazı çekinceleri olan öğretmenlerimiz ve velilerimiz vardı onlarla konuşarak sorularına cevap vererek ikna ederek aşılarını yaptık. Biz bundan sonra her gün belirli okullarda belirli saatlerde mobil aşı ekiplerimizi göndererek hem öğretmenlerimizin hem velilerimizin hem velilerimizin aşılarını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni ders yılında yüz yüze eğitimin devam etmesinin en büyük istekleri olduğunu ve bu noktada aşılamanın önemli olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, ise şöyle dedi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER