için kaldı

Tara de Vries: Hastalığımı yarışmayla yendim

Kanal D’nin yeni programı “Magazin D Yaz”ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa dahil oluşunu ve yaptığı diğer çalışmaları anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2’nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde “seçici suskunluk” hastalığını yendiğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tara de Vries: Hastalığımı yarışmayla yendim

◊ Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2’nci seçildiniz. Oyunculuk eğitimi aldığınızı biliyordum ama kamera karşısına magazin programıyla geçmeniz nasıl oldu?

- Yarışmadan hemen sonra oyunculuk dersleri almaya başlamıştım. Diksiyonumu da iyice düzeltince teklif geldi, hemen ajansım Gaye Sökmen ile birlikte değerlendirdik ve demo çekelim dedik. Sonra da hızlı bir şekilde anlaştık ve çok güzel bir projeye imza atmış olduk.

Tara de Vries: Hastalığımı yarışmayla yendim - Resim : 1

◊ Magazine ne kadar hakimdiniz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER