Galatasaray'da çift forvete devam! Fatih Terim'in sözleri krizi engelledi

MKE Ankaragücü ile Demir Grup Sivasspor karşısındaki puan kayıplarının ardından Belhanda'nın gönderilişinin şokunu yaşayan Galatasaray, deplasmandaki Hes Kablo Kayserispor galibiyetiyle kriz ortamından çıkmayı başardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da çift forvete devam! Fatih Terim'in sözleri krizi engelledi

Belhanda'nın ayrılığı sonrası açıklamaları merak edilen teknik direktör Fatih Terim, "Konu kapanmıştır, bir kaos, kriz, problem yaratmasına izin vermeyiz" sözleriyle sarı-kırmızılı camianın sadece şampiyonluk hedefine odaklandığını ortaya koydu. 

GOLÜN ADI FALCAO 

Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından Sivasspor maçıyla ilk 11'e giren ve 2 gol atan Falcao, Kayserispor ağlarını da boş geçmedi. Son 2 maçta 3 kez fileleri havalandıran Kolombiyalı forvet, kalan haftalarda Galatasaray'ın en önemli hücum silahlarından biri olacağını ispatladı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER