Son dakika: Beşiktaş, yeni transferi yanlışlıkla açıkladı! Resmi sitede...

Son dakika haberi... Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıtırken, iletişim departmanının yaptığı bir hata ile henüz resmi olarak açıklanmayan transfer ortaya çıkmış oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Beşiktaş, yeni transferi yanlışlıkla açıkladı! Resmi sitede...

Yeni sezon formalarını tanıtan Beşiktaş, formalarla ilgili resmi internet sitesinde yayınlanan tanıtım metninde yanlışlıkla yeni transferini açıkladı.

İstanbul boğazında düzenlenen lansmanda konuşan sponsor firma ve kulüp yöneticilerinin açıklamalarına sitede yer veren siyah-beyazlı kulübün iletişim departmanı, milli futbolcu Kenan Karaman'ın formayı tanıtan isimler arasında yer aldığını belirtti ancak tanıtımda Necip Uysal, Atiba Hutchinson ve yeni transfer Mehmet Topal yer alıyordu.

Son dakika: Beşiktaş, yeni transferi yanlışlıkla açıkladı! Resmi sitede... - Resim : 1

METİNDEN İSMİ SİLİNDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER