Astrolog Aygül Aydın: “2021’in iyi olup olmadığını sizin ‘iyiliğiniz’ belirleyecek”

2020 yılı bizi hiç beklemediğimiz bir yerden vurunca, 2021’in nasıl geçeceği konusunda astrolojik öngörülere sarıldık. Hürriyet yazarı Astrolog Aygül Aydın’la bir araya geldik ve 2021 yılına dair merak edilenleri konuştuk. Aygül Aydın net konuşuyor: “Siz iyiyseniz, 2021 sizin için iyi geçecek ama önyargılardan kurtulmazsanız, insanı insan olduğu için sevmezseniz, işiniz çok zor!”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Astrolog Aygül Aydın:  “2021’in iyi olup olmadığını sizin ‘iyiliğiniz’ belirleyecek”

Yaşadığımız hayatlar bizi değişime zorluyordu ama herkesin değişmemek için kendi nedenleri vardı. Sonra pandemi patladı ve değişim kaçınılmaz oldu. Ama hala eski düzeninde direnenler mevcut… Yıldızların itici gücünden faydalanmak ve hayatımızın sorumluluğunu üstlenmek için neler yapmalıyız?

Uzun zamandır astroloji adına duyduğum en güzel sorulardan biri bu. Yıldızların itici gücü olarak şunu söyleyebilirim ki yaşam içinde her şey olacağına varıyor! Astroloji bize aslında bunu hatırlatan bir unsur. Allah’ın varlığına, birliğine, tüm gücünüzle sizi adeta bir “bluetooth” bağlantısı gibi bağlıyor. Tüm sistem büyük bir nezaketle çalışıyor ve yaşamın içerisinde her zaman kendimizi yenilememiz gereken durumları bize anlatıyor. Yaşam sorumluluğumuzu almamızı isteyen gezegenin ismi ise Satürn olarak tasvir edilir.

Kadim bilgiler içerisinde, geçmişi yüzyıllara dayanan astrolojik araştırmalarda iki tane önemli gezegen – ki bunlar Satürn ve Jüpiter-  bir araya gelmesi çok büyük bir olaydır. Biz yıllardır bunun heyecanını yaşayarak, 2020’de ne olabilir acaba, neler değişecek diye bu gökyüzü konumunu merak ettik. Sanmasınlar ki bu 1-2 yılda oluştu. Mesela 1976’da yılında bir astrolog “2020 yılını merak ediyorum” diye yazmış. Buradan baktığımız zaman bu iki gezegen yan yana gelip hizalandığında medeniyetler değişmiş, savaşlar olmuş, din savaşları çıkmış, vahiy inmiş! Dünya salgınlarla mücadele etmiş, dünya savaşları yaşanmış vs… Şimdi bu iki gezegen yavaş yavaş ayrılıyor birbirlerinden. Ama ayrılırken de son gölünü atıyor! 2020 yılı bu iki gezegenin kavuşum yılıydı ve biz pandemiyle savaştık. Sadece pandemi de değil, depremler oldu, suikastlar oldu, zor bir yılı geride bıraktık. Bunların hepsi, değişmemiz gerektiğini gösteren şeylerdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER