'Hocaefendi' tutuklandı! Büyü bozma ve kısmet açma bahanesiyle...

"Fikret Zikret G. Hocaefendi" adıyla dolandırıcılık yapan ve "ayrılan çiftleri barıştırma", "büyü bozma", "kısmet açma" bahanesiyle vatandaşlardan para aldığı tespit edilen kişi suçüstü yakalanarak tutuklandı.

VATAN VATAN
'Hocaefendi' tutuklandı! Büyü bozma ve kısmet açma bahanesiyle...

Kendini "Fikret Zikret G. Hocaefendi" olarak tanıtan  zanlı, "kısmet açma", "ayrılan çiftleri barıştırma", "büyü bozma"  bahanesiyle  dolandırıcılık yaparken suçüstü yakalanarak tutuklandı.   EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI   Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gençosman Mahallesi'nde  kendisini "Fikret Zikret G. Hocaefendi" olarak tanıtan bir kişinin para  karşılığında "hastalık tedavisi", "ayrılan çiftleri barıştırma", "büyü bozma",  "kısmet açma" bahanesiyle vatandaşların dolandırıldığı bilgisi üzerine çalışma  başlattı.     MÜŞTERİ OLARAK TANITIP RANDEVU ALDILAR   Polis kendisini müşteri olarak tanıtıp şüpheliden randevu aldı. Ekipler, 3 Nisan 18.00 sıralarında müşteri olarak gittikleri evde 200  lira ödedikleri şüpheli Fikret G'yi (61) suçüstü yakaladı.     Gözaltına alınan şüpheli dini inanç ve duyguların istismar edilmesi  suretiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan sevk edildiği adliyede tutuklandı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER