Son dakika haberi: Bakan Soylu'dan o görüntülere çok sert eleştiri: Yamyamlarda var bu yöntem!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, "Terör örgütü kendi derdine düşmüş, 38 korona pozitif vakası var. Bu bildiğimiz. Bilmenizi isterim ki bütün güvenlik güçlerimiz 24 saat tetikte" dedi. Bakan Soylu, "Helin Bölek'i ölüme yatırdılar, öldürdüler, gittiler ziyaret ettiler. Onun ölüm orucunun kutsal bir şey olduğunu söylediler. Ondan sonra da döndüler etrafında dans ettiler. Yamyamlarda var bu yöntem, başka kimsede yok" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile en son 18 Mart'ta yüz yüze görüştüğünü söyleyen Soylu, güvenlik güçlerindeki personeldeki koronavirüs vakalarıyla ilgili "Sadece polis teşkilatımızda bir tek kaybımız var" yanıtını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Bakan Soylu'dan o görüntülere çok sert eleştiri: Yamyamlarda var bu yöntem!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Soylu, TV100'deki canlı yayına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları cevapladı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında önemli bir süreç yönetildiğini belirten Soylu, 65 yaş üstü ile 20 yaş altına bazı istisnalar hariç sokağa çıkma sınırlandırılmasının getirildiğini; amaçlarının, hareketliliği minimize etmek olduğunu hatırlattı.

Tedbirler kapsamında, 30 büyükşehir ile Zonduldak'a giriş ve çıkışların sınırlandırıldığını anımsatan Soylu, bu illere giriş ve çıkışların birtakım kriterlere bağlandığını ifade etti.

Bakan Soylu, bu sınırlama başlayalı 2,5 gün olduğunu belirterek, "Şu ana kadar en çok izin talep edilen süreçlerden birisi cenazelerle ilgili." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER