Süper Lig'de devlerin gecesi! Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk ediyor

27 puanlı lider Trabzonspor, saat 19.00’da 20 puanlı Beşiktaş’a konuk olacak. Ligde ve Avrupa’daki son 2 maçını kaybeden Beşiktaş, Trabzon’u yenerek kötü gidişe son vermek ve puan farkını 4’e indirmek amacında. Süper Lig’de 241 gündür bileği bükülmeyen Fırtına ise yenilmezliğini sürdürüp zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Kariyerinde ilk kez büyük bir maça çıkacak olan genç hakem Erkan Özdamar’ın yöneteceği karşılaşma Vodafone Park’ta oynanacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig'de devlerin gecesi! Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Lig bu akşam dev bir maça sahne olacak. 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, 20 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş’a konuk olacak. Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

SiYAH BEYAZLILARDA 2 EKSiK

Beşiktaş’ta sakatlıkları nedeniyle hafta içinde Şampiyonlar Ligi’ndeki Sporting maçında oynayamayan Pjanic, Vida, Rosier ve N’Koudou, bu akşam forma giyebilecek. Sakatlıkları süren Batshuayi ve Can Bozdoğan ise oynayamayacak. Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Beşiktaş, Süper Lig’deki son 6 maçında 2 kez kazanırken, 3 kez mağlup oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER