Yay Burcu Hangi Ay? Yay Burcu Tarihleri Ve Günleri

İnsanların gökyüzü ile olan ilişkileri antik çağlardan bu yana değişmemiştir. İnsanlar hala gökyüzünde olan biten olayları merak etmekte ve bunları anlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Gökyüzü ile ilgilenen disiplinlerden birisi de astroloji olmaktadır. Astroloji içerisinde 12 aya ait 12 burç bulunmaktadır. Bu burçların içerisinde yay burcu da yer almaktadır. Yay burcunun hangi ayları ve tarihleri kapsadığı ile bilgileri derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yay Burcu Hangi Ay? Yay Burcu Tarihleri Ve Günleri

Gezegenlerin ve yıldızların diziliminin dünyamız ve insanlar üzerinde etkili olduğu bilinmektedir. Bu dizilimleri yorumlayan disiplin ise astroloji olmaktadır. Yay burcu da astroloji disiplini içerisinde yer alan burçlardan birisi olmaktadır. Birçok insanın kişiliğini etkileyen yay burcu diğer bir yandan insanlara yönlerini çizmelerinde yardımcı olmaktadır.

Yay Burcu Hangi Ay?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER