Galatasaray'da Emre Akbaba gelişmesi: Talipleri vardı...

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla hocası Fatih Terim'in takdirini beğenisini alan Emre Akbaba için bir çok kulüp nabız yokluyordu.

GASTE24 GASTE24
Galatasaray'da Emre Akbaba gelişmesi: Talipleri vardı...

Sarı-Kırmızılılar'da iç transferde hareketli saatler yaşanıyor... Geçtiğimiz günlerde Marcao ile nikah tazeleyen Aslan şimdi de sözleşmeleri sona eren Ömer Bayram ve Emre Akbaba için resmi adımları attı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iki oyuncuyla da görüşmeler başlarken, pazarlıklarda sona gelindiği kaydedildi.

Talipleri vardı ama...

Ömer ve Emre için birçok Anadolu kulübü devredeydi ancak iki isim de önceliği Galatasaray'a verdiği için herhangi bir kulüple görüşmedi. Cim Bom'da kalmak isteyen Ömer ve Emre'yle kısa sürede yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. 

Kaynak: Fanatik / Metin Karabaş

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER