Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na yeni sponsor! Abdurrahim Albayrak'tan açıklama...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, taşımalı doğal gaz şirketlerinden Naturelgaz ile forma sırt numara altı sponsorluk anlaşması imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na yeni sponsor! Abdurrahim Albayrak'tan açıklama...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sırt numara altı sponsoru Naturelgaz oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen lansmanda konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Sponsorlarımız çoğalıyor. Zor dönemlerde bize elini uzatan bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün böyle bir şirketin yaklaşımından dolayı kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmaya çok önem veriyoruz. Bizim için basketbol vazgeçilmezdir. Sırt sponsorumuz bize gaz, uğur, neşe, huzur ve heyecan verecek" dedi.

Başkan yarımcısı Yusuf Günay ise basketbolda yeni bir yapılanma içinde olduklarını kaydederek, "Ülkemiz, bütün dünyada olduğu gibi bir pandeminin etkisi altına. Salgın, kulüplerin gelirlerini çok etkiliyor. Böyle bir dönemde sponsorluklar çok daha önem arz ediyor. Yeni sponsorumuza çok teşekkür ediyorum. Basketbolda yeniden yapılanmanın içindeyiz. Bu sezon iyi bir takım oluştu. Yeni gelirler oluşturmak için de önemli çalışmalar içindeyiz" ifadeleri kullandı.

"Sponsorluk için görüşmelerimi sürüyor"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER