RTA Laboratuvarları, Geri alım programını sonlandırdı

RTA Laboratuvarları, KAP'a yaptığı açıklamada geri alım programının sonlandırdığını duyurdu. Açıklamada, 'Bu süreçte 603.270 adet  1.178.311,04 Türk liralık hisse alımı iştiraklerimizin alımı ile gerçekleştirilmiştir' denildi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
RTA Laboratuvarları, Geri alım programını sonlandırdı

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bağlı Ortaklığımız, A1 CAPİTAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'nin şirketimiz paylarını geri alım programı çerçevesinde alımına ilişkin bildirimdir.

Şirket Yönetim Kurulunun 28.02.2020 Tarihli Kararı ile , Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Temmuz ve 25 Temmuz 2016 tarihli basın duyurularında verilen izine istinaden Şirketimizin borsada kendi paylarının Bağlı ortaklıkları aracılığı ile geri alım Programı gerçekleştirilmesine karar vermiş olup , bu süreçte 603.270 adet  1.178.311,04 Türk liralık hisse alımı iştiraklerimizin alımı ile gerçekleştirilmiştir.

Bugün itibari ile şirketimiz paylarında oluşan fiyat neticesinde Geri alım programının sonlandırılmasına karar verilmiştir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER