Zurich Grubu’ndan yeni yatırım

Zurich Sigorta CEO’su Yılmaz Yıldız, Türk Ekonomi Bankası ile yaptıkları işbirliği sonucu 2021’in ilk yabancı yatırımını gerçekleştirdiklerini belirterek, Türkiye’deki en büyük yabancı yatırımcılardan biri haline geldiklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zurich Grubu’ndan yeni yatırım

ZURICH Sigorta CEO’su Yılmaz Yıldız, Türkiye’nin, en iyi yatırım yapılacak ülke olduğunu belirterek, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile yaptıkları yeni işbirliği ile 2021’in ilk yabancı yatırımını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Yıldız, Zurich Grubu’nun, Türk ekonomisine güveninin tam olduğunu ifade ederek, son yaptıkları yatırım ile Türkiye’deki en büyük yabancı yatırımcılardan biri haline geldiklerini söyledi.

10 YILLIK ANLAŞMA

Yılmaz Yıldız, yeni yatırım kapsamında TEB ile 10 yıllık münhasır dağıtım sözleşmesi imzaladıklarına değinerek, şu açıklamayı yaptı: “Bu şu demek; önümüzdeki 10 yılda TEB, tüm şubelerinden ve tüm diğer alternatif dağıtım kanallarından münhasıran Zurich Sigorta’nın hayat dışı alandaki ürün ve hizmetlerini satıyor olacak. Türkiye’deki yatırımlarımızdan çok memnun olduğumuz için TEB ile münhasır dağıtım anlaşmamızı 10 yıl daha yenileyerek, 2021 yılının ilk büyük yatırımını gerçekleştirdik. 2020 yılında salgına ve salgının getirdiği tüm zorluklara rağmen 9-10 ay gibi bir müzakere süreci geçirdik, sonunda TEB ile el sıkıştık. Parayı da Türkiye’ye getirdi ve ödemeyi yaptık” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER