Ünlülerin 2020'de en çok beğeni alan Instagram fotoğrafları

Gösteri dünyasının ünlüleri geride bırakmak üzere olduğumuz 2020 yılında da hayatlarıyla ilgili neredeyse her ayrıntıyı Instagram üzerinden paylaştı. Sonuç olarak bazıları beğeni rekoru kırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlülerin 2020'de en çok beğeni alan Instagram fotoğrafları

Bu yılın en çok beğeni alan ünlü Instagram paylaşımları da ortaya çıktı. Listenin en başında Cristiano Ronaldo var. Ama rekor Kylie Jenner'da. Her ne kadar yılın en çok beğeni alan Instagram fotoğrafı ona ait olmasa da dört farklı paylaşımıyla listede yer aldı. İşte ünlülerin 2020 yılında en çok beğeni alan 10 Instagram paylaşımı.

DÖRT PAYLAŞIMI İLK 10'DAÜnlülerin 2020'de en çok beğeni alan Instagram fotoğrafları - Resim : 1Kylie Jenner'ın 17 Ekim'de paylaştığı ve sevgilisi Travis Scott ile poz verdiği bu pozu listenin 10'uncu sırasında.

Paylaşım 14 milyonun üzerinde beğeni aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER