Güneşli havayı fırsat bilip yasağa rağmen sahillere koştular

Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken güneşli havayı gören birçok kişi, yasak olmasına rağmen Maltepe, Kartal, Pendik sahillerinde yürüyüşe, çıktı koşu yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güneşli havayı fırsat bilip yasağa rağmen sahillere koştular

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ediyor. Yetkililer insanları evde kalmaları konusunda uyarırken havaların ısınmasıyla birlikte bazı vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar, yasak olmasına rağmen Maltepe, Kartal ve Pendik sahillerine geldi. Kimi vatandaşlar koşu yaparken, kimileri ise paten kaydı, bisiklete bindi, basketbol oynadı. Bazıları da sahildeki spor aletlerine bindi. Spor kıyafetleriyle yürüyüş yapan bir kadın, kendisinin aç kalan kedileri beslemek için dışarı çıktığını söyledi. Bir vatandaş ise yaşı küçük çocuğuyla birlikte bisikletleriyle bankta otururken görüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER