Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı

Akbank'ta yaşanan sorunlar çözüldü ve banka 40 saati aşkın hizmetlerini durdurduktan sonra tekrar çalışmaya başladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı

Bildiğiniz gibi Akbank’ın bazı servislerine düne kadar erişilemiyordu. Bugün yapılan paylaşımlara göre sistemler düzelmişe benziyor.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Akbank, Akbank internet ve Akbank Mobil’in yeniden hizmete sunulduğunu bildirdi. Akbank’a ait tüm hizmet birimlerinin böylelikle yeniden hizmete açılmış oldu.

Türkiye’nin en büyük bankalarından birisi olan Akbank, 6 Temmuz Salı gününden beri devam eden erişim sıkıntısını nihayet çözüme kavuşturdu. Daha önce yaptığı açıklamada ATM’lerin yeniden kullanıma sunulduğunu bildiren Akbank, şimdi de mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinin düzeldiğini duyurdu.

Akbank tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Akbank internet ve Akbank Mobil’in de devreye girmesi ile birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı. Kanallarımızı titizlikle yakından izlemeye devam ediyoruz. Mağduriyet yaşan müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan bir kez daha özür dileriz. Müşterilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbank.com’dan ulaşabilirler” denildi.

Akbank’tan yeni açıklama: Öğle saatleri de dahil sabah 9’dan akşam 19’a kadar hizmet vereceğiz

Paylaşılan tweeti aşağıda görebilirsiniz:

Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı - Resim : 1

Paylaşılan diğer resmî açıklamaları da görsellerde görebilirsiniz:

Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı - Resim : 2

Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı - Resim : 3

Akbank sonunda sorunu çözdü ve hizmet vermeye başladı - Resim : 4

Bu paylaşımların ardından banka ayrıca müşteri hizmetlerinin de hizmete girdiğini duyurdu. Yapılan açıklama şu şekilde: “ATM’lerimizin ve kartlı işlemlerin devreye girmesinin ardından Müşteri iletişim merkezimiz de hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER