için kaldı

Son dakika haberi! ABD'de en yetkili isimden corona virüs açıklaması: Daha da kötüye gidecek

ABD'de sağlık anlamında en yetkin isimlerden biri olarak kabul edilen Dr. Anthony Fauci yaptığı son açıklamasında ülkede corona virüsle ilgili durumun daha da kötüye gideceğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi! ABD'de en yetkili isimden corona virüs açıklaması: Daha da kötüye gidecek

ABD Başkanı Donald Trump'ın corona virüsü önlemek adına kurduğu koordinasyon grubunda da yer alan Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Müdürü Dr. Anthony Fauci önemli açıklamalarda bulundu.

CNN International'de yer verilen habere göre; Dr. Fauci, Beyaz Saray'da komite önünde yaptığı açıklamada, "Corona virüste en kötü gün gelmek üzere mi?" sorusuna "Evet en kötüsü daha gelmedi, işler daha da kötüleşecek. Durum daha da kötüye gidecek" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi! ABD'de en yetkili isimden corona virüs açıklaması: Daha da kötüye gidecek - Resim : 1

New York eyaletindeki toplam 173 corona virüs vakasından 108'inin görüldüğü New Rochelle'e giriş çıkışların tamamen yasaklanmadığı ancak eğitim, ibadet gibi toplu halde yapılacak tüm etkinliklerin 2 hafta süreyle iptal edildiği duyuruldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER