için kaldı

Önder Açıkbaş isyan etti: Bizi yok saydılar

Önder Açıkbaş, yapımcılığını, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Mazlum Kuzey&Kuddusi 2: La Kasada Para Var” filmini yayınlayan dijital platformla mahkemelik oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Önder Açıkbaş isyan etti: Bizi yok saydılar

Açıkbaş, filmin 5 ay boyunca kendisinden izin alınmadan yayınlandığını söyledi: “Filmlerin dağıtımını yapmak isteyen bazı ‘avcılar’ var. İlk ‘Mazlum Kuzey’in hakkı Avşar Film’deydi. Onun dağıtım hakkını alan kişi, ikinci film için bana Instagram’dan ulaştı. Yanıt vermedim. Filmi montaj masasından ‘Dijitale uygun mu bakayım’ bahanesiyle alıp o platforma kiralamış.”

Oyuncu, konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı: “O kişiye zaten dava açıyoruz. Beni şaşırtan, dijital platformun mail’lerimize, ihtarnamelerimize kayıtsız kalması. Sonunda ‘Kiralayan şirketle görüşün’ deyip konuyu kapatmaya çalıştılar. Bizi yok saydılar!”

Önder Açıkbaş isyan etti: Bizi yok saydılar - Resim : 1

Sulh ile halledelim

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER