Marius Sumudica: Gaziantep'te hiçbir şey ödemiyorum, elimi öpmek istiyorlar

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, Rumen basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Sumudica, "Gaziantep'te nereye gidersem gideyim hiçbir şey ödemiyorum. Her yerde bana çay ve kahve ikram ediyorlar. Bazıları elimi öpmek istiyor, önümde diz çöküyorlar" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marius Sumudica: Gaziantep'te hiçbir şey ödemiyorum, elimi öpmek istiyorlar

Gaziantep FK teknik direktör Marius Sumudica önderliğinde Süper Lig'de bu sezon harikalar yaratıyor. Ligde topladığı 27 puanla 4. sırada bulunan Gaziantep, pandemi nedeniyle liglere ara verildikten sonra gösterdiği performansla Avrupa'da da ön plana çıktı. Gaziantep FK, Süper Lig'de son 22 maçta sadece 1 kez kaybetti ve bu alanda Milan, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi takımların arasına adını yazdırdı.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41693370&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

"TÜRKİYE'DE GÜÇLÜ BİR FUTBOL VAR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER