için kaldı

Thomas Delaney'in itirafı futbol dünyasını şaşırttı! 'Ayırt edemiyorum'

Danimarka Milli Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu Thomas Delaney, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği yıllar sonra itiraf etti. Renk körü olduğunu söyleyen Delaney, bazı maçlarda rakipleri ayırt etmekte zorlandığını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Thomas Delaney'in itirafı futbol dünyasını şaşırttı! 'Ayırt edemiyorum'

Spor Arena Dış Haber - EURO 2020'de yarı finale yükselerek tarihi bir başarı elde eden Danimarka'nın başarılı orta saha oyuncusu Thomas Delaney, kendisiyle ilgili bilinmeyen, çarpıcı bir gerçeği açıkladı.

Başarılı futbolcu, renk körü olduğunu ve kırmızı-yeşil renkleri gördüğünde karıştırdığını söyledi.

Konuyla ilgili detaylı açıklama yapan Delaney, "Sahada yaptığım tek şey, futbolcuların sadece yüzlerine odaklanmak. Bu nedenle topu kaybetmemek için çok hızlı hareket etmek zorundayım. İnsanları yakındayken ayırt edebiliyorum ancak maç tempoluysa ve diğer futbolcular uzaktaysa ayrıt etmem zorlaşıyor" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER