Beşiktaş'ta Sergen Yalçın öğrencilerini uyardı: 'Kaleyi gören şut çeksin'

Tecrübeli çalıştırıcı futbolcularından zorlu Denizlispor maçında hücum futbolu ve bol bol şut ksin istedi. Öte yandan aşil tendonundan sakatlanan Kevin Boateng’e akut tendinitis teşhisi kondu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın öğrencilerini uyardı: 'Kaleyi gören şut çeksin'

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş, bugün deplasmanda oynayacağı Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamlarken, teknik direktör Sergen Yalçın takımından hücum futbolu istedi.

Son antrenmanda öğrencilerini uyaran Yalçın, fırsat bulanların ceza sahası dışından şut çekmelerini istedi. Başarılı çalıştırıcı “Eksik kadromuza rağmen savaşarak mücadele etmeliyiz. Eğer kaleyi görürseniz ceza alanına girmeden şut atmayı ihmal etmeyin” derken Lens ve Ljajic’le özel olarak ilgilendi.

KADRODA ÜÇ EKSİK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER