için kaldı

Sosyal Medya, Ünlüler ve Estetik

Günümüzde estetik cerrahi trendleri ve taleplerinde en büyük pasta paylarından biri sosyal medyaya ait. Bunun yanında yeni ve geleneksel medyanın vitrinindeki ünlülere benzeme isteği de estetik cerrahiye olan ilgiyi artırıyor. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Teymur, estetik operasyonlar ve sosyal medya ile ünlülerin sektör üzerindeki etkilerini paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyal Medya, Ünlüler ve Estetik

Sosyal medyanın gücü…

Son yıllarda sosyal medya araçları estetik cerrahi trendlerini belirlemekte en yaygın kitle iletişim araçlarından birisi haline geldi. Bunda selfie fotoğraflarda adeta patlama yaşanmasının da etkisi büyük. Çünkü bu şekilde kişiler kendilerini daha iyi görüp algılayarak, eksikliklerini, ihtiyaçlarını ve isteklerini daha iyi kavrayabildi. Ayrıca sosyal medyada takip ettikleri kişilerden başarılı estetik yaptıranları görmeleri ve özellikle before-after fotoğraflarından etkilenmeleri de estetik cerrahiye olan ilgiyi artırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER