Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ziyareti ses getirdi: Yunan basınında Türkiye manşetleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Atina ziyareti Yunanistan'da büyük ses getirdi. Yunanistan basını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temaslarda bulunmak üzere geldiği Atina'da dün yaptığı görüşmelerin "samimi bir atmosferde geçtiğini" ve 'Türkiye ile sakin sular için ilk adım' olduğunu yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ziyareti ses getirdi: Yunan basınında Türkiye manşetleri

Yunanistan basını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temaslarda bulunmak üzere geldiği Atina'da dün yaptığı görüşmelerin "samimi bir atmosferde geçtiğini" bildirdi.

Yunan devlet ajansı ANA-MPA, "Diplomatik Kaynaklar: Dendias-Çavuşoğlu samimi şekilde tüm meseleler üzerinde görüştü" başlıklı haberinde, Bakan Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias görüşmesinin "samimi bir atmosferde geçtiğini ve tüm meselelerin ele alındığını" duyurdu.

Ajans, Çavuşoğlu’nun Dendias buluşmasından önce Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile de bir araya geldiğini belirterek Yunan diplomatik çevrelerin, görüşmelerde temkinli diyalog adımları atıldığını ve tarafların samimi görüş alışverişinde bulunarak kendi tezlerini dile getirdiği görüşünü paylaştıklarını yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER