için kaldı

Almanya'da Nasıl Şirket Kurulur? Almanya'da Şirket Kurma Şartları Nelerdir

Almanya’da çalışmaya gidenler, bir süre sonra kendi iş yerlerini kurabiliyorlar. Almanya Hükümeti, bu konuda yabancı uyruklulara kolaylık sağlıyor. Almanya’da nasıl şirket kurabileceğinizi öğrenip, kendi işinizin patronu olabilirsiniz. İşte, size bütün detaylarıyla Almanya’da nasıl şirket kurabileceğiniz ve gerekli şartlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya'da Nasıl Şirket Kurulur? Almanya'da Şirket Kurma Şartları Nelerdir

Almanya’da en popüler olan Limited Şirkettir (GmbH). Daha sonra Anonim şirket (AGs) geliyor. Limited şirketinizi ister tek başınıza isterseniz ortak/ortaklarınızla birlikte kurabilirsiniz. Kuracağınız şirket tüzel kişiliğe sahip olacaktır.

 Almanya'da Nasıl Şirket Kurulur?

 Almanya’da şirket kurmadan önce, size en uygun şirket türünü seçmelisiniz. Bunun için de Alman vergi hukukundan kaynaklanan yükümlülüklerinizi, yabancıların ticari faaliyetlerine ilişkin bir takım sınırlamaları dikkate almalısınız. Ayrıca vize ve oturum izni gibi yabancılar hukukundan doğan yükümlülükleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER