Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı!

Önemli duyuruların yapılacağı PlayStation Showcase 2021 tarihi açıklandı! Detaylar haberimizin devamında...

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı!

Sony, oyun tutkunları arasında oldukça merak uyandıran PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı! Merakla beklenen PlayStation 5 sunumunun 9 Eylül'de yapılacağını duyuruldu.

Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı!

Xbox'ın üst üste yaptığı etkinliklerin ardından sonunda rakibi PlayStation'dan da benzer bir haber geldi. 9 Eylül tarihinde Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 odağında ve PlayStation Showcase 2021 adı altında özel bir etkinlik düzenleyecek. PlayStation'ın geleceğine tanık olunacağını ifade edilen ve Türkiye saatiyle 23:00'da başlayacak olan etkinlik yaklaşık 40 dakika sürecek.

Sony'nin paylaştığı bilgiye göre, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde PlayStation Studios'a dair yeni haberlerin yanı sıra, tatil sezonunda ve sonrasında çıkacak olan oyunlara yer verilecek. PlayStation bu etkinlikte daha çok PlayStation VR ve PSVR 2 yerine, esas olarak büyük ve küçük ölçekli stüdyolar tarafından geliştirilmekte olan yeni PS5 oyunlarına odaklanacak. Ayrıca bu etkinlikte PS5 için beta sürecinde olan bir sistem yazılımı güncellemesinin yayınlanacağı da düşünülüyor. Güncelleme ile birlikte M.2 SSD desteği, PS5 paneline yönelik bir takım arayüz geliştirmeleri ve dahili TV hoparlörleri için 3B ses desteğinin de gelecek olduğunu belirtelim.

Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı! - Resim : 1

Özetle etkinlikte PlayStation'ın birçok özel oyunundan yeni detaylar ve geliştirici güncellemeler görebiliriz. Daha detaylı bilgileri, etkinliğin gerçekleştiği gün, anlık olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER