için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektuplarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belarus, Yunanistan ve Meksika Büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

POSTA POSTA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektuplarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Belarus Cumhuriyeti Büyükelçisi Viktor Rybakı, Yunanistan Büyükelçisi Michael-Christos Diamessisi ve Meksika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jose Luis Martinez Y. Hernandezi kabul etti. Ziyarette büyükelçiler, Erdoğan’a güven mektuplarını sundu. Erdoğan, güven mektuplarını kabul etmesinin ardından büyükelçiler ve mahiyetleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

İkinci Abdülhamit'in torunu ile sohbet etti

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meksika Büyükelçisi’ni kabul ettiği sırada Büyükelçi Martinez’in eşi ve Sultan İkinci Abdülhamit’in kızı Ayşe Sultan’ın torunu Mediha Şükriye Nami Martinez Hernandez Osmanoğlu’yla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektuplarını kabul etti - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliği ile yakın ilişkisi bulunan ve biraz Türkçe bilen Mediha Osmanoğlu, Osmanlı Hanedanı mensupları ve İkinci Abdülhamit ile ilgili Türkiye’de düzenlenen anma törenlerine de katıldı. Osmanoğlu’nun yakasındaki Abdülhamit rozeti de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektuplarını kabul etti - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER