için kaldı

Yusuf Günay: "Galatasaray zoru sever..."

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yusuf Günay: "Galatasaray zoru sever..."

Süper Lig’in 26’ncı haftasında yarın oynanacak derbide, 49 puanla 3’üncü sırada bulunan Galatasaray, 43 puanla 5’inci basamakta yer alan Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

ŞOK BASKI VE HIZLI HÜCUM

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da, Beşiktaş derbisi öncesi tek hedef 3 puan. Sarı-kırmızılı takım hazırlıklarını Adem Büyük dışında tam kadro sürdürürken, teknik heyet dev maçın stratejisini belirledi. Beşiktaş savunmasının zaafları üzerine şok baskı ve hızlı hücumlar düşünen Galatasaray’da planlar özellikle Onyekuru ve Feghouli üzerine yapıldı. Ayrıca Falcao’nun mümkün olduğunca çok topla buluşması için taktikler belirlendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER