Bir aileyi katletti 'büyülü' savunma yaptı!

Pendik’te, Yılmaz ailesine ait marketi basarak market sahiplerinden Orhan Yılmaz, kızı Rabia Yılmaz, amca Ahmet Yılmaz’ı kurşun yağmuruna tutarak öldüren Ahmet Önal, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Önal savunmasında Rabia Yılmaz'ın kendisine büyü yaptığını söylediğini iddia etti

GASTE24 GASTE24
Bir aileyi katletti 'büyülü' savunma yaptı!

Olay, Pendik Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerindeki Yılmaz ailesine ait markette yaşandı. Marketi basan Ahmet Önal, yanında getirdiği pompalı tüfek ve tabanca ile market sahipleri baba Orhan Yılmaz, kızı Rabia Yılmaz, amca Ahmet Yılmaz ve yenge Rabia Yılmaz’ı kurşun yağmuruna tuttu.

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre; Orhan Yılmaz, Rabia Yılmaz ve Ahmet Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, yenge Rabia Yılmaz ise yaralandı. Saldırının ardından yandaki binaya sığınan Önal, gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan aile üyelerinin linç girişimi üzerine zırhlı araçlarla mahalleden çıkarılan şüpheli polis ekiplerine teslim edildi. Ahmet Önal, emniyetteki işlemlerinin ardından, yine yoğun güvenlik önlemleri altında Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

'BÜYÜLÜ' SAVUNMA

Ahmet Önal, savcılıktaki ifadesinin ardından, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. İfadesinde, “Ben, olayın gerçekleştiği marketin yakınlarında otururum. Olayda ölen Rabia Yılmaz ile arkadaşlık ilişkim veya duygusal yakınlığım olmadı. Ancak çalıştığı markete alışveriş için gidiyordum. Marketteyken Rabia bana, ‘Sana büyü yaptım, ya bana gelirsin ya da başın beladan kurtulmaz’ diyordu. Ağabeyleri de bana beni rahatsız edici ve tahrik edici sözler söylüyordu. Olay sabahı Rabia’nın ağabeyleri beni görüp bana sataştılar. Ben de tahriklere dayanamadım. Rastgele ateş ettim. Tabanca ve tüfeklerde hala kullanabileceğim fişek ve mermiler olmasına rağmen sinirim geçince polise teslim oldum” dedi.

TUTUKLANDI

Tutuksuz yargılanmayı talep eden şüpheli “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER