Oktay, Kovid-19 salgınına karşın yatırımların çok hızlı sürdüğünü söyledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Dünyada ikinci sıraya yerleşen yüzde 7'lik büyüme asla ve asla tesadüf değildir. Bugün de bunu gördük, biz dün de bunu gördük. Bulduğu enerji doğalgaz rezervine 135 milyar metreküp ilave eden Türkiye, hem Karadeniz'deki yeraltı tesisleri hem de Filyos Limanı'nın açılışı ve Filyos Limanı'nda oluşturulacak doğalgaz üretim tesisleri ve sonra da ikisinin birleştirileceği boru hattıyla birlikte koca bir endüstri bölgesi orada oluşuyor. Türkiye'nin enerji üssü oluşuyor Zonguldak Filyos'ta" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Oktay, Kovid-19 salgınına karşın yatırımların çok hızlı sürdüğünü söyledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin Kovid-19'a rağmen her türlü altyapı çalışmalarında, yatırımında ve gayretinde hız kesmeden çok hızlı şekilde yoluna devam ettiğini söyledi.

Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Ankara- Sivas Yüksek Hızlı Tren test sürüşüne katılarak Sorgun istasyonunda incelemede bulundu.

İstasyonda meşalelerle karşılanan Oktay, burada yaptığı konuşmada, gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER