için kaldı

Ceylan Ertem 2 Temmuz'da Harbiye'de

Bu yıl 30 Haziran’da başlayacak olan Kerki- Solfej Açıkhava Konserleri’nde sahneye çıkacak isimlerden biri de Ceylan Ertem.

VATAN VATAN
Ceylan Ertem 2 Temmuz'da Harbiye'de

Ceylan Ertem, 2 Temmuz akşamı Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacak. Daha önce Sıla’nın konuğu olarak Harbiye’de sahneye çıkan ve ‘Esmer’ şarkısını Sıla ile birlikte seslendiren Ertem, bu kez kendi repertuarıyla sevenleriyle buluşacak.   HARBİYE’DE SÜRPRİZ GELENEĞİ DEVAM EDİYOR   Kendi yazdığı ve seslendirdiği şarkılarla olduğu kadar yeniden yorumladığı şarkılarla da adından sıkça söz ettiren ve beğenilen Ceylan Ertem’in, 2 Temmuz’da Harbiye’deki dinleyicileri için bir de sürprizi var. Ertem, Harbiye’deki ilk konserinde sanatçı dostu Mabel Matiz’ i sahnede konuk edecek. Dostlukları ve yaptıkları düetlerle müzikseverlerin gönlünü fetheden ikili, 2 Temmuz akşamı Harbiye seyircisiyle buluşacak. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER